rust en ontspanning in de oudste stad van Holland aan de rand van de natuur
 

 

 

© Copyright 2011 AHL De Kleine Rug


“De Kleine Rug” ( GPS coördinaten: N 51° 48' 30'' , E 4° 43' 22'') is per fiets, met het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar.

Per FIETS:     Een herkenningspunt is de torenflat in de wijk Stadspolders, die op de hoek van de Loswalweg staat. Komt u van de Wantijdijk, (bijvoorbeeld als u van de spoorbrug bij Sliedrecht uit de Alblasserwaard komt) dan kruist u - bij het gemaal - de Loswalweg. Sla dan af in de richting van het water (het Wantij).

NB :ALLEEN uitneembare accu's kunnen op de Kleine Rug opgeladen worden.

Per BUS:     Vanaf Centraal Station Dordrecht gaat lijn 3 naar Oudelandshoek (halte Balsa) of lijn 5 naar Stadspolders (halte Maaskant-erf).

Per TREIN:     Vanaf station Dordrecht Stadspolders, op de lijn Dordrecht / Geldermalsen, is het 10 minuten lopen naar de aanlegplaats van het voetveer. Links van de torenflat vindt u de Loswalweg.

Per AUTO:     Ten oosten van de stad neemt u op de Randweg Dordrecht (N3) de afslag Werkendam. Volg de borden van de ANWB naar Camping 't Vissertje
( 3315 LB 3 ). U komt dan bij de aanlegsteiger van het voetveer.

               Nota Bene: gebruik voor navigatie altijd 3315 LB 3 !Auto's en fietsen kunnen niet mee naar de overkant. De fiets wordt in een afgesloten container gezet en voor de auto is er parkeergelegenheid.

Als u bij aankomst het huis belt (088 099 0962), dan zorgt de huiswacht ervoor dat u opgehaald wordt. Heeft u geen telefoon, probeert u dan door zwaaien, bellen, claxoneren of met lichtsignalen de aandacht te trekken.